Skriv til os vedr. spørgsmål, samtale eller høreprøve

Høreapparat hjemmebesøg

Høreapparat: Hjemmebesøg i Roskilde og omegn

Hos Roskilde Hørecenter har vi i mere end 20 år beskæftiget os med høretab og afhjælpning af høreproblemer. I løbet af disse år har vi erfaret, at flere mennesker med høretab kan have svært ved at komme ud af hjemmet, da flere er ældre, gangbesværede eller har svært ved at benytte sig af offentlig transport af andre årsager. Derfor tilbyder vi at udføre høretest samt udskiftning eller justering af høreapparat hjemme hos dig, så du ikke ender med at vente længere end nødvendigt på at modtage den pleje, som du har brug for.

 

Hjemmebesøg – samme kvalitetsniveau som i klinikken

Et hjemmebesøg er en let og bekvem løsning for dig som kunde, og vi har perfektioneret hjemmebesøget, så du er garanteret samme kvalitets- og serviceniveau, som du ville få i vores klinik. Hvis det er første gang, at du skal have foretaget en høretest med henblik på at få høreapparat, vil der altid være to besøg.
Prisen for hjemmebesøg starter fra 550 kroner.

Vi vil først udføre en høretest for at vurdere, om du har behov for et høreapparat. Hvis det er tilfældet, vil vi hjælpe dig videre med de praktiske ting som fx at ansøge om offentligt tilskud til dine høreapparater.
Herefter besøger vi dig for at sikre os, at alt fungerer som det skal og justerer eventuelt dine høreapparater, hvis der er behov for dette.

 

Bestil tid allerede i dag

Hvis du har brug for kompetente hænder til at justere, udskifte eller bestille høreapparater til dig, så er du kommet til det rette sted. Hos Roskilde Hørecenter tilbyder vi hjemmebesøg i Roskilde, Lejre, Høje Taastrup og omegn, og du kan bestille tid til høretest eller lignende services lige her på vores hjemmeside.

Du er velkommen til både at ringe, sende en mail eller bestille tid via vores kontaktformular. Hvis du har nogen spørgsmål til vores hjemmebesøg i forbindelse med høreapparat, er du også velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Roskilde HøreCenter

Stationscentret 4, 1.sal
4000 Roskilde

Tlf.: 46 32 46 54
E-mail: rhc@rhc.dk

Klinikkens åbningstider

Mandag til torsdag:
09.00 - 15.30
Eller åbent efter aftale.

Fredag:
Lukket 

Lørdag og søndag:
Lukket
Eller åbent efter aftale.

Bestil tid til en høreprøve eller en samtale på tlf.: 46 32 46 54

Klik på billedet ovenfor for at tilgå deres hjemmeside.
Sitemap | Cookie- og privatlivspolitik