Skriv til os vedr. spørgsmål, samtale eller høreprøve

Mulighed for økonomisk støtte og garanti

Ace HaandHvis du har et behandlingskrævende høretab, kan du få tilskud fra regionen. Dette tilskud er du berettiget til hvert 4. år, og det udgør i dag kr. 4.286,- ved et høreapparat og kr. 6.686,- ved høreapparater til begge ører.

Medlem af sygeforsikringen ”danmark”

Hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark” gives der også tilskud. Beløbet afhænger af om du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Hvis du er medlem af gruppe 1 eller 2, kan du få dækket op til 50 % af egenbetalingen på høreapparaterne, dog maksimalt kr. 1.500,- pr. øre. Hvis du er medlem af gruppe 5, kan du få dækket op til 50 % af egenbetalingen på høreapparaterne, dog maksimalt kr. 1.000,- pr. øre.

Helbredstillæg

Den sidste mulighed for støtte som du eventuelt kan få gavn af, er et såkaldt helbredstillæg.
Dette kan man søge om hos kommunen, hvis du opfylder nogle specifikke krav. Du skal være pensionist eller førtidspensionist, og maksimalt have en likvid formue på kr. 86.000,-
Du kan maksimalt få dækket op til 85 % af dine udgifter i forbindelse med et køb.

Henvisning fra ørelægen

Hvis det er første gang du skal have høreapparat, skal du til ørelæge for at få lavet en henvisning. Denne henvisning skal sammen med en ansøgningsblanket sendes til din Region.

Hvis du tidligere har haft høreapparat, skal du ikke længere til ørelæge. Der skal alene udfyldes en ansøgningsblanket, som sendes til din Region. Herefter vil både første- og flergangsbrugere modtage en bevilling fra Regionen

Vi vil med glæde hjælpe dig i forbindelse med de forskellige tilskudsmuligheder.

Udvidet garanti

Det er også muligt at tilkøbe en udvidet garanti fra de andre høreapparatproducenter vi samarbejder med. Med en sådan er man dækket ind, hvis man skulle miste eller ødelægge sine høreapparater inden for den 4- årige garantiperiode. Disse ordninger er for det meste billigere end hvis ens egen forsikring skal dække.

Roskilde HøreCenter

Stationscentret 4, 1.sal
4000 Roskilde

Tlf.: 46 32 46 54
E-mail: rhc@rhc.dk

Klinikkens åbningstider

Mandag til torsdag:
09.00 - 15.30
Eller åbent efter aftale.

Fredag:
Lukket 

Lørdag og søndag:
Lukket
Eller åbent efter aftale.

Bestil tid til en høreprøve eller en samtale på tlf.: 46 32 46 54

Klik på billedet ovenfor for at tilgå deres hjemmeside.
Sitemap | Cookie- og privatlivspolitik